Starity

Hamarosan forognak a kamerák Tarja új DVD-jéhez

2016. november 24. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő mostanában nem vesztegeti az idejét, hiszen jobbnál jobb meglepetésekkel bombázza rajongóit.

hirdetés
Hamarosan forognak a kamerák Tarja új DVD-jéhez
Fotó: Toni Härkönen

A Nightwish egykori dalospacsirtája mostanában nem tétlenkedik, hiszen amellett, hogy a nyár folyamán megjelent lemezeit népszerűsíti világszerte, új DVD-t készül piacra dobni, de különleges karácsony műsorokkal is megörvendezteti rajongótáborát.

A minap megtudhattuk, hogy már lázasan készül valamire, ám a kezdetekben nagyon titokzatos volt, így csak találgatni tudtunk, hogy vajon egy esetleges kisfilm van-e tervben vagy már készül legújabb DVD-je. Mint kiderült, egyik sem, ugyanis Tarja karácsonyi hangulatba ringatta rajongóit, így ismét felöltötte azt a csodálatos piros ruhát, amit legutóbb 2006-ban viselt első, karácsonyi szólólemeze megjelenésekor.

Mindazonáltal azt is elárulta közleményében, hogy a különleges karácsonyi koncertsorozata most már nem csak Finnországot, hanem immáron Oroszországot is érinti, így az ott élő rajongók is részesei lehetnek a finn szépség meglepetésekben gazdag fellépésének. Nem sokkal ezelőtt újabb meglepetéssel szolgált rajongói számára, ugyanis egy videó keretein belül bejelentette, hogy november 29-én kezdődik legújabb DVD-jének forgatása, ami az Act II elnevezést kapta, és a 2012-ben debütált DVD-jének, az Act I-nak lesz a folytatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek