Starity

Lady Gaga: „Többé már nem vagyok szabad”

2016. november 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Lee Cowannek nyilatkozott arról, hogyan változtatta meg a hírnév az életét.

hirdetés

Lady Gaga 2008-ban, a Just Dance című slágerrel robbant a köztudatba, az emberek pedig azóta is imádják, hiszen mindig képes megújulni, nyitott a különlegességekre és nemcsak énekesnőként, de színésznőként is megállja a helyét – ráadásul nem is akárhogyan! A siker mellé azonban hírnév is társult, amit már kevésbé visel jól a szőkeség, saját bevallása szerint ugyanis nem érzi szabadnak magát.

Többé már nem érzem szabadnak magam. Ahogy kilépek a világba, valamilyen módon, de mindenkihez tartozok. Teljesen legális, hogy követnek és zaklatnak a strandon. Nem hívhatom ki a rendőrséget, hogy koptassák le őket

– nyilatkozta Gaga, majd hozzátette:

Hosszú, kemény munka árán, de beláttam, hogy ha nem is lehetek szabad, legalább a szívemben legyek az. Hiányoznak az emberek. Hiányzik az, hogy elmegyek valahova és beszélgetésbe bonyolódok egy ismeretlennel az élet nagy dolgairól. Szeretem az embereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek