Starity

Februárban érkezik a Battle Beast új albuma

2016. november 25. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre jelenik meg a finn zenekar legújabb korongja, amelyből egy kis ízelítőt is kaptunk.

hirdetés

Február 17-én kerül majd a lemezboltok polcaira a finn Battle Beast negyedik albuma, ami immár az új gitárossal, Joona Björkroth-szal a fedélzeten készül el, aki 2015-ben veette át Anton Kabanen helyét, de csak most vált hivatalos taggá.

Az újdonság egyébként a Bringer Of Pain címet viseli, és már az albumborítót is megcsodálhatjuk. Mindezeken túl a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából már egy kisebb előzetest is kaptunk, így megtudhattuk, hogy a korongon mindösszesen tíz tétel került elhelyezésre.

A kiadvány egyébként a JKB Stúdióban lett felvéve Janne Björkroth vezetésével, a keverést Viktor Gullichsen és Mikko Karmila végezte, a maszterelésért Mika Jussila volt a felelős, a látványos lemezborítót pedig Jan Yrlundnak köszönheti a csapat. A finn hatos hamarosan egy rajongókkal forgatott kisfilm keretein belül új dalt is megjelentet majd, amely a King For A Day című számhoz készül.

Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek