Starity

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak IV.

2016. november 28. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk negyedik részében ismét öt latin-amerikai volt szépségkirálynőt mutatunk be, akik mára már színésznőként tündökölnek.

hirdetés

Irene Esser

A Miss Universe 2012 cím győztese 2014-ben kapta meg az első szerepét a Corazón Esmeralda című telenovellában, ahol a történet főszereplőjét Beatriz Elena Beltránt alakította. A sorozatot hazánkban is levetítette az RTL2, Smaragd szív – Az örökös címen.

Irene annyire lenyűgözte a közönséget, hogy a 2015-ös évben újabb főszerepet kapott, ezúttal a szintén venezuelai RCTV-től, a Piel salvaje című sorozat Camila Espinóját alakította. Azt, hogy a közeljövőben vállal-e még sorozatszerepet, kérdéses, de sok szerepajánlatot kapott már.

Maria Gabrielle Sealy

A 2011-es Reinado Internacional del Joropo Panama és a 2013-as Miss United Continent Panama cím birtokosa 2016-ban debütált színésznőként az EL Picaflor című telenovellában, ahol Gardeniát alakítja. Mary Gaby nagyon élvezi, hogy színésznőként is bizonyíthat, reméli hamarosan újabb felkérést kap.

Carolina Brid

Carolina már számos szépségversenyen bizonyított: először a Miss Tourism International 2011-es versenyén lett második helyezett, majd a Miss Panama 2013 verseny győztese. Ő képviselhette országát a 2013-as Miss Universe világversenyen is.

A modell már régóta vágyott arra, hogy telenovellában szerepeljen, és ez 2016-ban sikerült is neki, ugyanis megkapta első szerepét az El Picaflor című telenovellában, ahol egy apácát alakít.

Karla Carrillo

A gyönyörű modell 2009-ben képviselte hazáját a Miss Universe nemzetközi döntőjén, a Bahama-szigeteken, majd 2010-ben a Miss America versenyen nyűgözhette le a zsűrit. 2012-ben színésznőként debütált a Beyond the Limits című rövidfilmben. Azóta számos filmben és sorozatban szerepelt. 2016-os projektje a Treintona, Soltera y Fantástica című telenovella, melyben Cuñada Inést alakítja.

Alicia Machado

A venezuelai Yoseph Alicia Machado Fajardo 1996-ban nyerte el a Miss Universe címet Las Vegasban, 1997-ben pedig megkapta élete első szerepét. Azóta számos telenovellában láthattuk: szerepelt az Amit a szív diktál című sorozatban, melyben Candelát alakította; ő játszotta Claudiát a Veronica aranyában; legújabb projektje pedig a ¡He matado a mi marido! címet viseli, ahol Telmát személyesíti meg. 

Cikksorozatunk elősző részei:

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak III.

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak II.

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek