Starity

Niall Horan: „Hülyék lennénk, ha nem térne vissza a 1D”

2016. november 27. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik jobban szeretik a One Directiont együtt, mint külön-külön, azok most örülhetnek: Niall minden erejével azon van, hogy egyesítse a fiúkat ismételten.

hirdetés

A One Direction szinte mindent elért siker szempontjából, amit a businessben lehet. A szünet bár már egy éve tart, a láz a banda körül nem csillapodik, csupán növekszik – az emberek nem akarják elengedni a srácokat, akik öt lemezt adtak ki közösen. Habár most nem együtt, hanem külön dolgoznak a saját lemezükön, a média és a hallgatóság egyre nagyobb kíváncsisággal várja ezt.

Niall Horan, akinek This Town dala mérsékelt sikerrel teljesít, fellép a Jingle Ballson decemberben, ahol beszélt a 1D jövőjéről is.

Niall még mindig tartja a kapcsolatot Harryvel, Liammel és Louisval, akik rendkívül büszkék voltak Horan sikerére – ezt Twitteren is megosztották.

Mindenképpen vissza fogunk térni. Hülyék lennénk, ha nem tennénk. Nevetséges. Most mindenki csinálja a saját dolgát. Harry a filmezésre és zenére koncentrál, amit mindig akart, a többiek is dolgozgatnak, pihengetnek. Nem hiszem, hogy bárkinek aggódnia kéne miattunk– jól vagyunk!

– mondta Horan.

Habár izgatottan várjuk a banda mit tartogat még a jövőben, most először azt szeretnénk látni, külön-külön milyen irányt vesz fel a négy srác.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek