Starity

Floor Jansen: „Izgalmas kihívás lesz egyszerre turnézni és gyereket nevelni”

2016. november 28. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ReVamp egykori frontasszonya a jövő év folyamán ad életet első gyermekének.

hirdetés
Floor Jansen: „Izgalmas kihívás lesz egyszerre turnézni és gyereket nevelni”
Fotó: Facebook / Floor Jansen

A Nightwish énekesnője a napokban adott interjút a Blabbermouth nevezetű lapnak, amelyben arról mesélt, hogy hogyan is tervezi egyensúlyba helyezni a munkát és a családi életét.

Bár nagyon izgulok és nem tudom még, hogy ez mikor múlik majd el, de abban biztos vagyok, hogy minden rendben lesz! Mindenképpen élvezni fogom az anyaságot, azt, hogy szülő leszek. Csodálatos dolog egy gyermek, hagyni fogom, hogy kialakuljanak a dolgok

– nyilatkozta Floor.

Nagyon nehéz a Nightwish énekesnőjének lenni, de mindig mindent meg tudunk beszélni egymással. Néhány hónappal ezelőtt kezdtünk beszélgetni arról, hogy mi lesz 2017-ben? Szóba került a gyermektéma is. Szerencsére a fiúk is úgy vélik, hogy össze lehet egyeztetni a két életterületet. Hannes támogatására biztosan számíthatok majd. Még egyszer megerősítem, hogy nem lépek ki a zenekarból. Szünetet tartunk, de ezt követően egy csomó klassz dolgot csinálunk majd!

– olvashatóak az énekesnő szavai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek