Starity

Behati Prinsloo alig várja, hogy visszatérhessen a kifutókra

2016. november 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A namíbiai szupermodell alig két hónapja adott életet első gyermekének, máris arról álmodozik, hogy visszatér a kifutókra.

hirdetés

Behati Prinsloo nem is lehetne most boldogabb, hiszen férjével, Adam Levine-nel végre egy családdá váltak, ugyanis nemrég megérkezett szerelmük gyümölcse, a kis Dusty Rose. A házasok nagyon élvezik, hogy szülők lettek és már lázasan készülődnek a karácsonyra, valami azonban mégis hiányzik Behati életéből: a munka. A modell ugyanis imádja a fotózásokat, a kifutókat, de egyelőre nem tervez visszatérni a pózoláshoz – egy évig legalábbis biztosan nem.

Egy valóra vált álom volt, amikor először megnyithattam a Victoria's Secret Fashion Show-t. Sorban másodjára megnyitni is hatalmas élmény volt, még mindig megcsipkedem magam, nem álmodok-e. Ezúton szeretnék sok szerencsét kívánni a lányoknak és a stábnak a párizsi show-hoz. Dusty és én szurkolni fogunk. Nem ismeretlen számomra a vér, a verejték és a könny, ami a rendezvényre való felkészülést jelenti, hiszen én is a részese vagyok [ennek a világnak]. Az idei lett volna a tizedik év számomra. Alig hiszem el! Imádlak titeket, jó szórakozást kívánok és találkozunk 2017-ben!

– írta a lenti kép társaságában a modell az Instagramon.

Természetesen nem marad bepótolatlanul Behati és legjobb barátnője, a szintén újdonsült kimama, Candice Swanepoel hiánya, hiszen az idei rendezvényen is felvonulnak a „VS-veteránok”: Adrian Lima, Alessandra Ambrosio és Lily Aldridge. Mellettük helyet kap a kifutón Elsa Hosk, Jasmine TookesJosephine SkriverLais RibeiroMartha HuntRomee StrijdSara SampaioStella Maxwell és Taylor Hill; de újoncokban sem szenvedünk majd hiányt. Az idei show-n ugyanis tiszteletét teszik a legnépszerűbb IT-lányok, Kendall Jenner, Gigi Hadid és húga, Bella Hadid is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek