Starity

Bruno Marsszal dolgozik új albumán Harry Styles

2016. november 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekese teljes erőbedobással dolgozik élete első szólóalbumán.

hirdetés
Bruno Marsszal dolgozik új albumán Harry Styles
Fotó: Sugarscape Illustration

Mióta aláírta 80 millió dolláros lemezszerződését a Columbia Recordsszal, mindenki azt találgatja, hogy vajon milyen albumon is dolgozik Harry Styles. A korongról egyelőre nem sokat lehet tudni, az azonban biztos, hogy jövőre kerül majd a boltok polcaira. Nemrég Robbie Williamsnek köszönhetően többet is megtudhattunk, például azt, hogy a 22 éves énekes Bruno Marsszal és Max Martinnal dolgozik.

Tavaly minden követ megmozgatta, hogy elérjem Bruno Marsot a közös munka reményében, de nem jött össze. Aztán ugyanez megtörtént Max Martinnal is. Egyikük sem hívott vissza. Egyszer aztán összefutottam Harry Stylesszal a reptéren és megkérdeztem tőle, Jól hallom, dalokat írsz? Klassz! Kivel dolgozol együtt?, erre így válaszolt: Most töltöttem egy hetet Bruno Marsszal, de Max Martinnal is ez a terv. Harry Styles meghódította az egész világot csupán azzal, hogy Harry Styles. A stílusa David Beckhaméra hajaz... Nyertes kombinációkat tudhat magáénak ezáltal, azonban a zenének jónak kell lennie, hogy helye legyen a szakmában

– elevenítette fel a történteket a Feel énekese és hozzátette, hogy Harry az új Robbie és sok szerencsét kívánt fiatal kollégájának.

Harry egyébként mindkét előadóval csak jól járhat, hiszen míg Bruno szólóban is nagyon népszerű, addig max olyan sztároknak írt listavezető dalokat, mint Britney Spears, Taylor Swift, Katy Perry és Justin Timberlake.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek