Starity

Lerántotta a leplet élete legsötétebb titkáról Evan Rachel Wood

2016. november 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Westworld sztárja úgy döntött, nem titkolózik többé, így nyilvánosságra hozta élete két legrosszabb élményét.

hirdetés

Megerőszakoltak. Egyik alkalommal egy olyan partnerem, akivel együtt jártam, másik alkalommal egy bár tulajdonosa. Nem hiszem, hogy olyan időket élünk, amikor csendben titkolóznunk kéne tovább

– nyilatkozta a színésznő a Rolling Stone magazinnak.

Evan egyébként 2011-ben hozta nyilvánosságra, hogy mindkét nemhez vonzódik, és saját bevallása szerint nem egy alkalommal érte megkülönböztetés emiatt. 

A biszexualitásról sokan még mindig úgy beszélnek, mint egy időszakról, egy hóbortról. Mintha valami butaság lenne, amivel csak fel szeretnénk hívni magunkra a figyelmet. Sokan csak forgatják a szemüket, ha meghallják, hogy biszexuális vagyok. Egészen addig nem jöttem rá arra, hogy ez mennyire káros, amíg meg nem próbáltam kialakítani egy egészséges kapcsolatot.

A színésznő egyébként hosszú ideig élt együtt Jamie Bell-lel, akivel közös gyermeke is született; másik nagy publiccitás övezte kapcsolata pedig a legendás rockerhez, Marilyn Mansonhoz fűződött, de nyilatkoztaában nem árulta el, hogy ők erőszakoskodtak-e vele korábban.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek