Starity

Miss Universe Hungary: a közönség nincs megelégedve a győztessel

2016. november 30. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár a közönség szavazatai és a zsűri döntése alapján is Bódizs Veronika volt a legszebb az idei Miss Universe Hungary szépségkirálynő-választáson, sokan elégedetlenek a lány győzelmével.

hirdetés

Bódizs Veronika fejére alig másfél hete került a Miss Universe Hungary korona, de a nézők már most rengeteg negatív kritikával illetik a lányt. A 24 éves modell nemcsak a zsűri pontjai alapján lett első helyezett, hanem a közönségdíjat is ő vihette haza, mégis sokan vannak, akik nem értenek egyet győzelmével. 

A 24.hu beszámolt arról, hogy Vajna Timi és az idei Miss Universe Hungary egy díjkiosztón együtt jelentek meg, melyről Timi posztolt is az Instagram oldalán, ahol a kommentelők nemtetszésüket fejezték ki Veronika győzelmével kapcsolatban.

Nagyon mellé lett nyúlva. Annyira átlag, hogy a pályaudvarok tele vannak ilyen csajokkal

– ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a poszt alá, sőt, volt aki kijelentette, hogy Vajna Timi sokkal jobban néz ki, és ő vitte a prímet a gálán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek