Starity

Esténként hajléktalanoknak oszt ételt Gorbunov Dmitrij

2016. november 30. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dmitrij az X-Faktor-házban megmaradt ételt adja oda hajléktalanoknak, mentora pedig nagyon büszke rá.

hirdetés
Esténként hajléktalanoknak oszt ételt Gorbunov Dmitrij
Fotó: Nánási Pál

Az X-Faktor egyik nagy esélyesének tartott Gorbunov Dmitrij a Nyugati pályaudvar környékén élő hajléktalanoknak hordja ki esténként azt a megmaradt ételt, amit ő és társai már nem fogyasztanának el, azonban nem szeretné, ha kárba veszne. Elmondása szerint többször is látta, hogy a még fogyasztható ételek nagy része a kukában végzi, ugyanis mindennap annyit kapnak, amennyit ők úgysem bírnak megenni.

Az Odesszából érkező énekes magánakciójához azóta több társa is csatlakozott, valamint mentora, Puskás Peti azt nyilatkozta a Borsnak, hogy bár nem tudott róla, nem lepődött meg rajta és rendkívül büszke rá emiatt, hogy Dmitrij így segít a rászorulókon.

Amikor idejöttem, voltak, ugyan akik mellettem álltak, én viszont úgy éreztem, hogy több támogatásra lenne szükségem. Akkor megértettem, hogy mások is vannak így ezzel, én pedig nekik szeretnék segíteni. Az ételosztás is erről szól. Egyrészt nem gondolom, hogy egy állatot érdemes azért megölni, hogy a szemetesben végezze, másrészt pedig támogatni szeretném azokat, akiknek nincs otthonuk, és tudatni velük, hogy a hozzám hasonló emberekben megbízhatnak

– mondta 24 éves fiú a Bors riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek