Starity

Apja fia! Justin Bieber le sem tagadhatná Jeremyt, annyira hasonlít rá

2016. november 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeremy Bieber bebizonyította, hogy 22 éves fia úgy hasonlít rá, mintha csak a klónja lenne.

hirdetés

Justin Bieberért nők millió rajonganak, ami nem is csoda, hiszen remek hangi adottságaival és megnyerő külsejével hamar levesz a lábáról bárkit. Valószínűleg így volt ezzel annak idején édesapja, Jeremy is, aki nemrég egy 20 évvel ezelőtti fotót tett közzé magáról, mely akkoriban készült, amikor ő volt annyi idős, mint most a fia. 

A Sorry énekese egyébként köztudottan imádja a családját és nagyon büszke a szüleire, akikért tűzbe tenné a kezét. Az 1996-ban készült fotót ő maga is megosztotta a Twitteren, amihez hozzátette: Köszi, apu, nem rossz gének.

Apa és fia között nagyon szoros viszony van: nemcsak rajonganak gymásért, hanem szívesen megosztják egymással minden gondolatukat. Jeremy egyébként akkor sem akadt ki, amikor pár hónappal ezelőtt kiszivárogtak a fiáról készült meztelen fotók, mi több, viccet csinált belőlük, így nem lepődünk meg Justin humorérzékén, hiszen a papa sem kevésbé mókás személyiség, mint ő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek