Starity

Rá sem lehet ismerni a Gossip Girl egykori sztárjára! Így néz ki most Penn Badgley

2016. november 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 30 éves színész négy évvel ezelőtt, a Gossip Girl végetértével került le a képernyőről.

hirdetés

Fotó: Javier Gil Vieco / PacificCoastNews, BAUER-GRIFFIN

Hol van már a visszafogott, Dan Humphrey-féle külső? Penn Badgley immár felnőtt férfi lett, és láthatóan kialakult a saját stílusa, amelybe immár nincs beleszólása a Gossip Girlt sugárzó The CW csatornának. A színész, mióta a sorozat véget ért, zenei karrierjét építgeti zenekara, a Mothxr élén. A csapat tegnap a Bricknell belvárosában tartott Life of the Party nevű rendezvényen lépett fel és hosszú idő után itt csípték először lencsevégre Pennt.

A jóképű zenész saját bevallása szerint nem mondott le végleg színészi karrierjéről és később szeretne visszatérni a filmvászonra vagy a televíziók képernyőjére, ugyanakkor sokkal inkább zenésznek tartja magát.

A színészi karrierem tette lehetővé, hogy felfedezzem magamban a zene iránti szenvedélyemet, amiért nem győzök eléggé hálás lenni

– nyilatkozta egy interjúban Badgley, és hangsúlyozta: hálásnak érzi magát azért, hogy főszerepet játszhatott a Gossip Girlben.

Érdekesség, hogy sorozatbeli húga, a Jennyt alakító Taylor Momsen is hasonló pályát választott magának: 2011-ben beadta a felmondását a széria készítőinek, így teljes egészében zenekarának, a The Pretty Recklessnek szentelhette magát és azóta sem tért vissza a színészethez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek