Starity

Nemcsak tehetséges, de a szíve is a helyén van! Ashley Benson egy földre szállt angyal

2016. november 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja nemrég maga mögött hagyta Los Angelest és New Yorkba költözött, most pedig jól megérdemelt szabadságát élvezi.

hirdetés
Nemcsak tehetséges, de a szíve is a helyén van! Ashley Benson egy földre szállt angyal
Fotó: Seventeen Illustration (via Getty Images)

Nemrég befejeződött a Pretty Little Liars forgatása, így a széria szereplői végre belevethették magukat pihenésbe. Rájuk is fért, hiszen hét éven át folyamatosan forgattak, munkájukért pedig több tucat díjjal jutalmazták őket a különböző díjátadókon. Most azonban elérkezett a pihenés ideje, ám a Hanna Marint alakító Ashley Benson jelenleg is 100%-on pörög: Los Angelest New Yorkra cserélte, készülődik az ünnepekre, emellett pedig beváltotta az ígéretét és több időt fordít karitatív tevékenységeire is.

A 26 éves sorozatsztár csatlakozott az ASPCA állatvédő egyesülethez, emellett az Unilever egyik fő támogatója és a #GivingTuesday keretein belül minden követ megmozgat annak érdekében, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorulókat és természetesen követőit is erre biztatja.

A Seventeen nemrég exkluzív interjút készített Ashley-vel, aki nemcsak jótékonysági akcióiról nyilatkozott, hanem szó esett arról, milyen ajándékokkal szokott kedveskedni szeretteinek, melyik volt a legjobb meglepetés, amit valaha kapott és azt is elárulta, hogyan, milyen hatásra született meg az a bizonyos tetoválás, melyet kolléganőivel egyszerre csináltattak meg.

– A tinédzserek többségének igencsak meg kell néznie, mire költenek. Hogyan lehetnek a #GivingTuesday részesei, ha nem áll módukban, hogy pénzt adományozzanak?

– A másokra szánt idő legalább annyira fontos, mint a pénzügyi hozzájárulás. Engem mindig az elégedettség érzésével tölt el, ha ingyenkonyhán vagy hajléktalanszállón önkénteskedek, nem is beszélve a gyermekkórházakról! Imádok velük lenni és mosolyt csalni az arcukra. A kedvesség minden apró megnyilvánulási formája ugyanolyan fontos, mint az adakozás, így azt tanácsolom, hogy önkénteskedjetek ti is! Menjetek és nézzetek utána, hogyan változtathatnátok valakinek az életén, hogyan segíthetnétek!

– Számodra miért olyan fontos a #GivingTuesday támogatása?

– Nagyon fontos! A PayPal már öt éve támogatja a kampányt – én is ezáltal kerültem képbe. Amikor rajtuk keresztül adakozol, automatikusan felajánlja a lehetőségeket, így választhatsz, melyik szervezetet kívánod támogatni. Ez azért is klassz, mert erre az összegre rátesznek egy 101%-os kulcsot, vagyis ennyivel többet adsz – ez mind jótékony célra megy, ami szerintem igazán különleges.

– Mi volt a legjelentősségteljesebb ajándék, amit valaha adtál?

– A szüleim nem igazán voltak kettesben vakációzni, így két évvel ezelőtt befizettem őket egy hawaii nyaralásra és egy fantasztikus kis hotelszobát kaptak. Elmentek helikopterezni is. Nagyon különleges élmény volt számukra, mert akkor már évek óta nem voltak sehol együtt úgy, hogy csak kikapcsolódniuk kelljen, nem pedig a munkán és más egyebeken aggodalmaskodni. Nagyon jó érzés volt számomra, hogy megadhattam ezt nekik. Ottartózkodásuk alatt minden nap beszéltem velük a FaceTime-on keresztül és jó volt látni, milyen boldogok. Úgy gondolom, nagyon fontos mindenki számára, aki tartós kapcsolatban vagy házasságban él, hogy együtt töltsön a szerelmével némi minőségi időt – még ha csak egy napot is. Ezt szerettem volna megadni a szüleimnek és nagyon jól sikerült.

– Pedig még csak nem is voltál ott. 

– Igen. Los Angelesben forgattam, míg ők Hawaii-on voltak, de így is jó érzés volt.

– Néha azonban a legértékesebb ajándékok nem kerülnek sokba, mégis szívből adjuk őket. Van olyan apróbb ajándék, amit te kaptál valakitől és a mai napig sokat jelent számodra?

– Imádom, amikor az emberek Polaroid képekből készítenek fényképalbumot vagy könyvet mindenféle idézetekkel megbolondítva. Az egyik legjobb barátom készített nekem egyszer egy ilyet, amibe rengeteg közös képet ragasztott bele, olyan eseményekre szóló jegyekkel (meccs, színház, mozi) megspékelve, amiken együtt vettünk részt. Már négy éve megvan, de örökre meg is fogom tartani. Az ilyesmi ajándékok nagyon különlegesek. A mai napig jó érzéssel tölt el, amikor kinyitom ezt az albumot. Mindig az jut eszembe, hogy Hű, ezt mind együtt éltük át? Klassz!

– Hét évad után véget ért a Pretty Little Liars, így a kolléganőiddel közös tetoválást csináltattatok ennek emlékére. Kinek volt az ötlete?

– Már régóta szerettem volna egy tetoválást. Azt gondoltam, emlékezetes lenne, ha a show végetértével, annak emlékére csináltatnék valamit. Ahogy a forgatások végéhez közeledtünk, mondtam is Troiannak, Shay-nek és Lucynak, hogy tényleg akarok egy tetkót. Később Sasha és Janel is csatlakozott az ötlethez, és végül arra jutottunk, hogy a karaktereink keresztnevének első betűjét varratjuk magunkra. Amikor a tetoválás helye lett a téma, azt javasoltam, hogy tetessük a mutatóujjunkra, mert egyrészt cuki lenne, másrészt pedig ez reprezentálná a shh jelet, amit a fotókon mutattunk. Aznap éjszaka csináltattuk meg, amikor Troian a 31. születésnapját ünnepelte, így még különlegesebb számunkra. Klassz volt így együtt befejezni a műsort.

– Jelenleg mindenki a Szívek szállodája rebootjáról beszél. Gondolod, hogy tíz év múlva ti is összejöttök újra?

– Persze! Miért is ne? Szerintem nagyon klassz és érdekes lenne.

– Itt nálunk, a Seventeen szerkesztőségében van egy kis csapat, akik hatalmas rajongói az ABC Family saját gyártású filmjének, a Christmas Cupidnak, amiben te is szerepeltél.

– Ó, Istenem!

– Igent mondanál, ha egyszer szóba kerülne a folytatás gondolata?

– Az egy nagyon mókás film volt. El sem hiszem, hogy már hat éves! Ha őszinte akarok lenni, nagyon-nagyon élveztem a forgatását. Nagyon jó volt Chaddel és Christinával együtt dolgozni. Atlantában forgattunk, és augusztus lévén az első naptól kezdve nagyon meleg volt. Úgy értem, pokoli hőségre gondolj. De hogy válaszoljak a kérdésedre, természetesen benne lennék a folytatásban. A stáb nagyszerű volt és jól szórakoztunk a forgatás ideje alatt. Vicces, hogy ti srácok még mindig beszéltek róla. Én már évek óta nem láttam azt a filmet. 

Fotó: ABC Family

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek