Starity

Emlékszel még? Ilyen az, amikor Britney, Beyoncé és Pink egyszerre vadul be

2016. november 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét évvel ezelőtt jelent meg a Pepsi egyik leghíresebb reklámja, korunk akkori legnépszerűbb előadóival a főszerepben.

hirdetés

Fotó: Pepsi

2004-ben kérték fel az üdítőgyár fejesei Britney Spearst, Beyoncét és Pinket, hogy egy rövidfilm erejéig álljanak össze és népszerűsítsék a Pepsit. A lányok természetesen igent mondtak, így született meg a Queen 1977-es We Will Rock You című slágere az ő előadásukban – a látványos kisfilmről már nem is beszélve, melyben gladiátorokként készültek megküzdeni egymással, ám végül az elnyomójukat alakító Enrique Iglesias ellen fordultak.

Érdekesség, hogy a rövidfilm forgatásakor a legnagyobb nehézséget a környezet mesterséges megteremtése jelentette, hiszen akkoriban még viszonylag gyerekcipőben járt a manapság már igen jól alkalmazott CGI-technika. Ennek segítségével keltették életre ugyanis a több, mint 50 ezres tömeget – kizárólag az első sorban ülők vettek ténylegesen részt a forgatáson. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek