Starity

Nosztalgia a javából! Ilyen cuki kislány volt Palvin Barbi

2016. november 30. 13:01   |   Szerző: Paula_98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A L'Oréal Paris nagyköveteként is ismert Palvin Barbi már a modellvilág legtöbb neves eseményén tiszteletét tette, mely alkalmakkal szinte mindenkit levett a lábáról szépségével. A napokban azonban előkerült egy régebbi fotó is róla, mellyel amellett, hogy bebizonyította, ő is volt gyerek, megmutatta azt is, hogy szépnek bizony születni kell.

hirdetés

Kétségtelen tény, hogy Palvin Barbi az egyik leghíresebb magyar modell, akit az évek során olyan népszerű sztárokkal boronáltak össze, mint Leonardo DiCaprio, Justin Bieber vagy épp a Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton. Nem meglepő, hogy sikerült levennie őket a lábukról, hiszen szépsége mellé páratlan humorérzék is társul, nevetni pedig a férfiak is szeretnek.

A minap Barbi egyik török rajongója izgalmas felvételt tett közzé az Instagramon, mely négy-, ötéves kora körül készülhetett a bájos modellről, aki láthatóan már akkor is elragadó volt – igazi természetes szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek