Starity

Scott Patterson: „A pokolba is, szerelmes voltam Lauren Grahambe”

2016. december 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan, mintha 2016 a Szívek szállodájáról szólna: közel tíz év után nemcsak visszatért a széria a képernyőre egy négy epizódos évaddal, hanem sorra derülnek ki kulisszatitkok a forgatásról.

hirdetés

Fotó: Warner Bros.

Bár a tévétörténelem egyik legkedveltebb párosának kiáltották ki Lorelai Gilmore-t (Lauren Graham) és Luke Danest (Scott Patterson), a két színész a magánéletben állítólag nem ápolt baráti viszonyt egymással. Ez azonban nem jelentett akadályt Scottnak, ő ugyanis ennek ellenére is fülig beleszeretett kolléganőjébe, amiről tegnap a SiriusXM rádióműsorban vallott Taylor Streckernek.

A pokolba is, igen, szerelmes voltam Laurenbe. Hogy is ne lettem volna?

– válaszolta Patterson a műsorvezető azon kérdésére, hogy annyi év közös munka után nem érzett-e többet kolléganője iránt. 

A sorozat 2000 és 2007 között futott igen nagy sikerrel, melynek képkockáin Lorelai és Luke se veled – se nélküled viszonyt folytatott egymással, ám ahogy az várható volt, végül egymás mellett kötöttek ki. A széria a képernyőről való lekerülése is szóba került a Scott-tal készült interjú során, aki bevallotta, hogy neki és kollégáinak sem volt fogalma arról, hogy a történet lezárását tervezi a Warner Bros.

Egyikünk sem tudott arról, hogy véget ér a sorozat. Azon a nyáron Torontóban forgattam, amikor kaptam egy hívást, hogy nem rendelték be a sorozat folytatását. Sírtam. Nem tudom biztosan, éreztem-e olyan rosszul magam azóta

– magyarázta a színész.

Kilenc évvel a sorozat végetérte után újra együtt forgatott a stáb I Fotó: Netflix / Saeed Adyan

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek