Starity

Álomszépek voltak a Hadid-lányok a Victoria's Secret Fashion Show-n

2016. december 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Tegnap került sor a divatvilág egyik legjobban várt rendezvényére, melyen idén mindkét Hadid-lányt részt vett.

hirdetés

Gigi Hadid már tavaly bevallotta, hogy gyerekkori álma volt részt venni egyszer a Victoria's Secret Fashion Show-n, ám azt talán nem is sejtette, hogy egy nap a húgával, Bellával lejthet végig a kifutón. A modell igazi mázlista, ugyanis tegnap ezt a tételt is kipipálhatta bakancslistáján, hiszen nemcsak, hogy mindketten kifutóra léptek, hanem egész egyszerűen káprázatosan festettek.

 

Bella Hadid (@bellahadid) által közzétett fénykép,

hirdetés

Míg Gigi életében ez volt a második alkalom, hogy részt vehetett a nagyszabású eseményen, Bella először viselhette az angyalok szárnyait, méghozzá a rendezvény titkos angyalaként. A felvételek tanúbizonysága szerint mindkét testvér kirobbanó formában van, gyermekien bájos arcuk pedig már csak hab a tortán.

A lányokra édesanyjuk, a korábban szintén modellkedő Yolanda Hadid is nagyon büszke volt, örömének pedig az Instagramon adott hangot egy, a lányokról készült édes gyerekkori fotó kíséretében.

Tizenhét év telt el azóta, hogy lefotóztam az én kis angyalkáimat, ma pedig eljött a nap, amikor együtt sétálnak végig a Victoria's Secret kifutóján. #Izgatott #Hálás #Párizs #VS #Nővérek #BüszkeAnyuci

– írta a képmegosztón.

Alig hiszem el, hogy a legjobb barátnőmmel tapasztalhatom meg ezt az egészet! SZERETLEK!

– lelkenedezett Bella egy bejegyzésben, míg egy másikban ekképp fogalmazott korábban:

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor visszaigazolják, hogy részt vehetsz a Victoria's Secret Fashion Show-n!!! Ezzel egy álmom válik valóra... Nagyon hálás és izgatott vagyok! Köszönöm a lehetőséget, hogy a világ leginspirálóbb és leghihetetlenebb nőivel léphetek színpadra.

Bella nővére, Gigi ezzel szemben már egy kicsit rutinosabban viszonyult ahhoz, hogy részt vehet a rendezvényen, de saját bevallása szerint így is nagyon izgult, hogy minden klappoljon.

Nincs jobb érzés a világon, mint végigvonulni ezen a kifutón. Teljesen odavagyok, amiért kimondhatom: idén is visszatérek a Victoria's Secrethez. Szeretnék köszönetet mondani Ed Razeknek amiért lehetőséget adott nekem és amiért ő a legjobb motivátorom azóta, hogy tinédzserkoromban az angyalok rajongója lettem. Itt lenni számomra ismét egy valóra vált álom. Mindig megtisztelőnek fogom ezt érezni.

Hadidék egyébként a rendezvény egyetlen női fellépője, Lady Gaga társaságában készültek a próbákon, amit saját bevallásuk szerint nagyon élveztek. A két lány korábban is jó viszonyt ápolt a Mother Monsterrel, ám most sikerült még szorosabb kapcsolatot kialakítaniuk vele.

Lady Gaga csodálatos személyiség és nagyon jó barátom. Olyan számomra, mint egy nővér, aki számtalan jó tanáccsal lát el az élettel kapcsolatosan. Mindig izgatott vagyok, ha a közelében lehetek, de ma még inkább az vagyok

– nyilatkozta Gigi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek