Starity

Miss Panama: 2011-ben is Keity Mendietának kellett volna nyernie?

2016. december 01. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben, mikor Marisela Moreno volt az Organización Miss Panamá tulajdonosa, Sheldry Sáez fejére került a korona, a második helyezett pedig Irene Núnez lett. A közönség kedvence, Keity Mendieta pedig nem kapott koronát, most öt évvel később viszont ő lett a Miss Universe Panama cím birtokosa.

hirdetés
Miss Panama: 2011-ben is Keity Mendietának kellett volna nyernie?

2011-ben Sheldry Sáez nyerte a Miss Panama versenyt, ami sokakat felháborított, hiszen a közönség Miss Panama Centrót, Keity Mendietát preferálta. Sheldry ugyan bejutott a legszebb 10 közé a világversenyen, de az internet tele volt a vele kapcsolatos negatív véleményekkel. Keityt 2011-ben felkérték, hogy képviselje országát a Miss International versenyen és bejutott a legszebb 5-be. 

Ez a verseny beindította a szépség karrierjét: modellkedett Miamiban, Londonban és Milánóban is. Idén azonban, hogy Justine Pasek vette át az Organización Miss Panamá vezetését, felkérték Keityt, hogy képviselje országát a Miss Universe világversenyen. 

Úgy tűnik Keity jó választás volt, hiszen a Missosology a legszebb öt lány közé sorolja, és nagy népszerűségnek örvend a többi szépségversenyekkel foglalkozó fórumon is. Rengeteg hozzászólás érkezik azzal kapcslatban, hogy az idei év a latin-amerikai lányok éve lesz és Miss Panama, Miss Kolumbia, valamint Miss Mexikó benne lesz a legszebb három között.

Sokan úgy gondolják, hogy már 2011-ben is Keitynek kellett volna képviselnie Panamát a világversenyen, Brazíliában.

2011-ben Sheldry rossz választás volt. Úgy gondolom, neki kellett volna a Miss World koronát nyeri abban az évben, és Keity mehetett volna helyette a Miss Universe-re. Örülök, hogy ismét látom Keityt, biztos jobb helyezést ér el Sheldrynél

– kommentelték Keity oldalára, valamint számos olyan hozzászólás érkezik, hogy ő volt a legjobb választás és nagyon hasonlít a 2002-es Miss Universe-re, aki nem más, mint a panamai Justine Pasek. Az, hogy Keity meddig jut a világversenyen, csak 2017 januárjában dől el, de az már biztos, hogy a közönség szívét elnyerte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek