Starity

A rehab megváltoztatta Selena Gomezt

2016. december 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a rehab szót halljuk, valamennyiünknek a drog-, alkohol- vagy a gyógyszerfüggőség és annak kezelése jut eszébe. Selenát azonban nem ilyen típusú problémák miatt kezelték, hanem betegsége, a lupusz mentális tünetei végett.

hirdetés

Selena Gomez augusztusban döntött úgy, hogy lemondja világkörüli fellépéssorozata fennmaradó állomásait és bevonul egy rehabilitációs klinikára, ahol hosszú heteket töltött, de kétségkívül jót tett neki, hiszen most boldogabbnak és egészségesebbnek tűnik, mint valaha! A 24 éves slágergyáros a közelmúltban elhagyta az intézményt, első nyilvános jelenésére pedig szűk két hete, az American Music Awardson került sor, ahol megható beszédben köszönte meg rajongói támogatását.

Selena most egy interjúban elárulta, hogy a kezelés nagy szerepet játszott az életében, melynek köszönhetően nemcsak jobban van, hanem ráadásul segített neki egy súlyos függőségtől is megszabadulnia.

Legutóbb három hónappal ezelőtt éreztem kiégettnek magam, közvetlenül azelőtt, hogy szünetre mentem volna az egészségi állapotom érdekében. Kilencven napig voltam szabadságon, és ez idő alatt nem volt nálam a telefonom, ami nagyon felüdítő, megnyugtató és fiatalító hatással volt rám. Most már sokkal ritkábban nyúlok a telefonomért és csak egy szűk körnek van elérhetősége hozzám

– vallotta Selena.

Nem ő az egyetlen egyébként, aki úgy döntött, hogy a háta mögött hagyja internetfüggőségét. Pár hónappal ezelőtt exe, Justin Bieber törölte magát az Instagramról; Kendall Jenner pedig ha csak egy hétig is, de szintén eltűnt a közösségi médiából, hogy kicsit több figyelmet fordíthasson az őt körülvevő világra.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek