Starity

Mila Kunis életet adott Ashton Kutcherrel közös második gyermekének

2016. december 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre eljött a nap, amire Kutcherék vártak: négytagúra bővült a családjuk.

hirdetés
Mila Kunis életet adott Ashton Kutcherrel közös második gyermekének

Mila Kunis és Ashton Kutcher sajtóképviselője júniusban jelentette be, hogy a sztárpár második közös gyermekét várja, szeptemberben pedig már arról suttogtak a családi barátok, hogy ezúttal egy kisfiúval bővül a família. A pletykák igaznak bizonyultak, hiszen nem sokkal később a kispapa elárulta, hogy lányuk, Wyatt már nagyon várja a kisöccsét.

Az E! Online nyilvánosságra hozta, hogy egyidejűleg több forrás is megerősítette: a második baba megérkezett a napokban, amit a színészpáros képviselője is megerősített nem sokkal ezelőtt. Arról azonban egyelőre nem hullott le a lepel, hogy Miláék milyen nevet választottak a november 30-án világra jött bébinek.

Azt hiszed, tudod, milyen mélységig vagy képes szeretni egy másik embert, és amikor gyereked születik, rájössz, hogy fogalmad sem volt róla korábban. Abszolút megéri! Úgy tekintek a gyerekvállalásra, mint életem legnagyobb lehetőségére. A legcsodálatosabb az apává válásomban, a partnerem, Mila. Ő a legfantasztikusabb anya, olyan, amilyen én sosem lennék

– nyilatkozta apává válása kapcsán egy korábbi interjúban Ashton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek