Starity

Fellépése közben ütötte meg egyik rajongóját Luke Bryan

2016. december 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes szerdán Nashville-ben vett részt egy jótékonysági koncerten, amikor az egyik rajongó kihozta a sodrából.

hirdetés

Luke Bryan éppen Move című szerzeményét adta elő Nashville-ben és láthatóan jól is érezte magát a színpadon egészen addig, amíg annak jobb szélére nem ért és meg nem akadt a tekintete az egyik rajongón. A férfi ugyanis hevesen gesztikulált és több ízben is bemutatott az énekesnek, aki ezt nem nézte jó szemmel, így odalépett hozzá és rásózott egyet. Az estet természetesen kamera is rögzítette, Luke sajtóképviselője pedig így kommentálta a történteket:

Az első sorban álló egyik férfi oda nem illő mozdulatokat tett a kezével Luke előadása alatt, ami nemcsak őt zavarta, hanem azokat a férfiakat, nőket és családokat is, akik azért voltak jelen a rendezvényen, hogy támogassák és ünnepeljék Charlie Danielst, valamint hogy pénzt gyűjtsenek a katonai veteránoknak, akik közül néhányan szintén részt vettek a megmozduláson. Amikor a koncert biztonsági személyzete meglátta a férfi bomlasztó tevékenységét, haladéktalanul kitessékelték őt a helyszínről.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek