Starity

A szakítástól függetlenül is közel áll egymáshoz Emma Stone és Andrew Garfield

2016. december 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy együtt töltött év után tavaly szakított egymással A csodálatos Pókember forgatásán megismerkedett sztárpár.

hirdetés

Emma Stone és Andrew Garfield kapcsolata a mai napig megingathatatlan! Igaz korábban romantikus szálak fűzték egymáshoz őket, mostanra pedig csak barátok, ám ennek ellenére is nagyon közel állnak egymáshoz, sok időt töltenek a másik társaságában. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy újra fellobbant volna köztük a régi láng, bármennyire is reménykednek ebben rajongóik.

Nemrég a The Hollywood Reporter készített interjút Garfielddal, akinek a riporter feldobta a „magas labdát”: Ha egy sivatagban lenne és egyetlen szakmabeli kollégáját vihetné magával, kit választana? A színész nem sokat gondolkozott a válaszon, rögtön rávágta:

Emma Stone-t! Imádom Emmát! Nagyon rendben van, ő jöhetne velem.

Természetesen a színésznő is nagyon a szívén viseli exe sorsát, októberben ugyanis legújabb, Kaliforniai álom című filmje népszerűsítő körútján így fogalmazott egy interjúban volt barátjáról:

Andrew olyasvalaki, akit még mindig nagyon szeretek.

A fiatalok egyébként a munkájukból adódó időhiány miatt szakítottak egymással, hiszen a folyamatos forgatás és az egymástól való távollét miatt alig jutott idejük egymásra, ugyanakkor barátaik szerint nem kizárt, hogy a jövőben ismét egymásra találnak majd és ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek