Starity

A Rádió 1-en folytatódik a Morning Show

2016. december 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Morning Show volt az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora, ám a Class FM megszűnésével kétségessé vált, hogy hol és egyáltalán folytatódik-e a műsor.

hirdetés
A Rádió 1-en folytatódik a Morning Show

Napok óta lázban tartja az országot, hogy mi lesz most, a Class FM megszűnésével, annál is inkább, hiszen a hallgatók nem győztek hangot adni annak, mennyire hiányzik nekik a Morning Show. Bár Sebestyén Balázsék nem titkolták, hogy folytatni kívánják a műsort, egészen eddig kérdéses volt, hogy melyik platform lesz alkalmas a sugárzására.

Amit választottunk, az ma Magyarországon a legjobb lehetőség: sokat bizonyított szakmai stábbal dolgoznak: ez a Rádió 1, Andy Vajna rádiója. Rendkívül fontos volt számunkra, hogy maga a műsor és ami a műsorra jellemző volt, az ugyanolyan formában folytatódhasson, amilyen eddig volt. Ki lehessen mondani, amit gondolunk. A műsor minősége, szerkesztési elvei, szerkesztési szabadsága és a műsorra jellemző szókimondás megmarad, erre garanciát adott a Rádió 1

– nyilatkozta Balázs nemrégiben.

A műsort egyébként továbbra is a szokásos stáb készíti – a szerződéseket tegnap írták alá, december 5-étől pedig ismét felcsendül kedvenceink megnyugtató hangja reggelenként.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek