Starity

Önmagunk elfogadására buzdít új kisfilmjében Melanie Martinez

2016. december 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Melanie Martinez új videoklipje a Mrs. Potato Head elnevezésű dalához készült, amely, mint megszokhattuk, tökéletesen tükrözi a dal mondanivalóját és az énekesnő különleges, senkiével össze nem téveszthető stílusát.

hirdetés

Melanie számára az utóbbi hetekben szinte egy percnyi idő sem jutott a pihenésre, hiszen alig két hete számoltunk be a Pacify Herhez készült kisfilmjének érkezéséről; december 23-án piacra dobjaz első parfümjét, a Cry Baby Perfume Milket; a minap pedig szintén egy új videoklippel jelentkezett – a kamerák ezúttal a Mrs. Potato Head nevezetű dalához forogtak.

A videó ezúttal a gyötrődő, önmagával elégedetlen Melanie-t mutatja be, aki a televízióban lát egy reklámot egy mágikus fogyasztó tablettáról. Természetesen rögtön be is szerez magának a szerből, ám azzal nem számol, hogy a gyógyszer mellékhatásai között a hallucinációk is szerepelnek, melyekben plasztikai műtéten esik át, hogy kedvenc színésznőjére hasonlítson, minek köszönhetően kinézete teljesen megváltozik. A kívánt hatást természetesen nem tudja elérni, nem elégszik meg új arcával, ám az illúziónak idővel nyoma vész és többé már nem akar más lenni, mint aki.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek