Starity

Anna Farist megviselték a megcsalásáról szóló pletykák

2016. december 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves színésznő mindig is nyitott volt arra, hogy a magánéletéről beszéljen a nyilvánosság előtt, de ez némileg megváltozott azután, hogy elterjedt a pletyka, miszerint a férje hűtlen volt hozzá.

hirdetés

Anna Faris 2007-ben, a Szédületes éjszaka című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedett meg Chris Pratt-tel, a munkakapcsolatból pedig idővel barátság, majd szerelem szövődött. A pár két év együttjárás után aztán oltár elé is állt, négy évvel ezelőtt pedig szülőkké váltak, ugyanis Anna életet adott fiuknak, Jacknek. Boldogságukat azonban némileg elrontotta, amikor arról kezdtek pletykálni Hollywoodban, hogy a Jurassic Park sztárja megcsalta a feleségét – ezzel kapcsolatos érzéseiről faggatta most Isla Fisher a kolléganőjét egy podcast keretein belül.

Chris én én mindig is sokat beszéltünk a magánéletünkről. (...) Csak arra emlékszem, hogy valamilyen módon, de nagyon fájt és zavart a pletyka, mert nem szerettem volna olyasvalakiként gondolni magamra, mint akit érzékenyen érintenek az ilyen hülye szóbeszédek. Büszkén viseltem a dolgot, de természetesen nagyon érzékenyen érintett, hiszen a mi őrült világunkban míg én Los Angelesben neveltem a gyerekünket, ő odavolt forgatni. A pletykák nagyon sebezhetővé tettek, még ha tudtam is róluk, hogy nem igazak

nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek