Starity

Jennifer Aniston elárulta, miért nem működne a Jóbarátok a 2010-es években

2016. december 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznő őszintén vallott arról, hogy a Szívek szállodájával ellentétben miért nem működne a Jóbarátok most, 12 évvel annak végetérte után.

hirdetés
Jennifer Aniston elárulta, miért nem működne a Jóbarátok a 2010-es években
Fotó: NBC

1994 és 2004 között futott a világ egyik legnépszerűbb szitkomja, a Jóbarátok, melyet elvétve ugyan, de a mai napig sugároznak a csatornák. A széria rajongótábora azóta felnőtt, ám a fiatalabb korosztály körében is népszerű a mai napig, így már-már a folytatásért kiált. A Rachel Greent alakító Jennifer Aniston szerint azonban nem lenne érdemes a karaktereket a 2010-es évekbe helyezni, mert egyszerűen nem működne jól a történet. Hogy miért? Elárulta!

Fogalmam sincs, mit kezdenénk magukkal most. Úgy gondolom, egyfajta nosztalgikus hangulatot ébreszt a nézőkben az akkori kor. Azóta is hatással van az emberekre, még ha 12 évvel ezelőtt ért is véget... Volt valami az akkori időkben... amikor az emberek még nem tapadtak hozzá a telefonjukhoz, nem csekkolták percenként a Facebookot vagy az Instagramot. Összejöttünk egy szobában vagy a kávéházban és beszélgettünk... és ez az, ami nagyon hiányzik most

– nyilatkozta Jen az ITV munkatársának, Lorraine Kellynek.

Fotó: NBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek