Starity

Daniela Ochoa nem a koronával, hanem egy baráttal lett gazdagabb

2016. december 05. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniela nem koronát, hanem egy barátot nyert a Miss International versenyen, a puerto-ricói Gabriela Berrios személyében.

hirdetés
Daniela Ochoa nem a koronával, hanem egy baráttal lett gazdagabb

2016. október 27-én zajlott le a Miss International 56. versenye, melynek végén Miss Fülöp-szigetek, Kylie Verzosa fejére került a korona. A panamát képviselő, Daniela Ochoa nem került be a legszebb 16 közé, ami sokakat megdöbbentett, hiszen a szépségversenyekkel foglalkozó fórumokon a legszebb 10 lány közé sorolták.

Daniela azonban nem csalódott és nem érzi magát vesztesnek, hiszen a koronánál egy sokkal fontosabb dolgot nyert: ez igaz barátot. Miss Panama ugyanis a verseny óta napi szinten tartja a kapcsolatot a Puerto Ricót képviselő lánnyal, Gabriela Berriossal, aki egyébként már a 2012-es Miss Supranational és a Miss Universe 2014-es versenyén is megmérettette magát.

Daniela elmondta, hogy neki már az hatalmas öröm volt, hogy kijuthatott a versenyre, és nem bánja hogy nem ért el helyezést.

Természetes, hogy nem kerülhet be mindenki a legszebbek közé, de azt, hogy nem nyertem, nem mondanám. Nyertem egy barátot és ez nekem többet ér a koronánál

– nyilatkozta a csodaszép modell, aki nemrég születésnapja alkalmából köszöntötte föl barátnőjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek