Starity

Cara Delevingne erre a nyaralásra cserélte a Victoria's Secret Fashion Show-t

2016. december 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves brit szupermodell a Victoria's Secret Fashion Show-ról is lemondott az üdülésért cserébe.

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Victoria's Secret marketing vezérigazgatója, Ed Razek nyílt levélben tisztázta a Cara Delevingne körüli féreértéseket és ezzel egyidejűleg meghívta a modellt, hogy vegyen részt az idei párizsi show-n. Cara bár a meghívót megoszotta a közösségi oldalain, nem élt a meghívással, helyette ugyanis Maldív-szigeteki álomnyaralására készült, ahova a Finolhu Baa Atoll szálloda tulajdonosa személyesen hívta meg.

Mint beszámoltunk róla, Cara egy hetet tölt az üdülőparadicsomban rokonai és barátai társaságában, költségeiket pedig a hotel állja azzal a feltétellel, hogy a modell és meghívottjai népszerűsítik a szállodát a közösségi médián keresztül.

Bár a szőke szépséget sokan várták Párizsban, nem jelent meg a VS kifutóján – ekkor már javában készült az utazásra, pénteken pedig repülőre szállt. Cara az azóta eltelt napokat pihenéssel, kikapcsolódással töltötte és láthatóan nagyon élvezi a karácsonyi őrület megkezdése előtti utolsó lazítást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek