Starity

Ifjabb Malek Miklós házat vett Amerikában

2010. október 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itthon ugyan nem sokan tudják, de Malek Miklós valódi sztárnak számít az Egyesült Államokban. Az X-Faktor mentora annyira sikeres, hogy már egy házra is telett neki a tengerentúlon.

hirdetés
Ifjabb Malek Miklós házat vett Amerikában

Idehaza, az X-Faktor előtt még nem sokan tudták, hogy ki is az az Ifj. Malek Miklós. De szerencsére, amióta a műsorban mentorálja a pártfogoltjait, egyre ismertebb lesz hazánkban is. Az USA-ban már igazi sztárnak számít. Az X-Faktor mentora annyira sikeres, hogy már meg tudott venni egy házat magának a tengerentúlon.

Malek Miklós a legnagyobb sztároknak írt már dalokat az Egyesült Államokban, dolgozott már többek között Jennifer Lopezzel, Anastaciával, Tarkannal vagy Donna Summerrel is. Igaz, az X-Faktor zsűritagja szerint csak egy hajszál választotta el attól, hogy egy-két igazi bombasikerben részt vegyen, de így sem panaszkodhat, hiszen egy tengerparti ház Amerikában már összejött neki, melyet egyébként lengyel származású barátnőjével oszt meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek