Starity

Cheryl Cole elárulta, hogyan készül az ünnepekre

2016. december 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett az év legkedvesebb időszaka Cheryl számára. Az énekesnő ugyanis egyenesen imádja a karácsonyt és saját bevallása szerint idén mindent meg is kap, amire csak vágyik.

hirdetés

Az első gyermekével várandós Cheryl Cole-lal a Mirror készített exkluzív interjút, melynek középpontjában az ünnepvárás és az énekesnő új illata, a StormFlower Platinum állt. A riporter ugyan nem kérdezhetett a Cheryl szíve alatt növekvő babáról, ám a beszélgetés során kiderült: a barna hajú szépség még soha nem volt ennyire boldog, mint most.

Egy tízes skálán mérve tízes pontig vagyok karácsonyőrült. Számomra nagyon nosztalgikus az ünnep körüli időszak: nagy családból származok, gyerekkoromban varázslatosak voltak a karácsonyok. Most ugyanezt élem át az unokahúgaimon és -öccseimen keresztül. Imádom a varázslatot látni a tekintetükben

– nyilatkozta az énekesnő és bevallotta, hogy ő is imádja újranézni a már-már minden évben kötelező karácsonyi klasszikusokat, a Mi a manót, a Reszkessetek, betörők!-et és a Grincset, ugyanakkor szót ejtett arról is, hogy nem tartozik azok közzé, akik mindenféle csicsás dekorációval öltöztetik fel otthonukat – sokkal inkább a letisztult elegancia jellemző rá.

Rengeteg jó emlékem van a karácsonnyal kapcsolatban. Ahogy említettem, nagy családból származom, ilyenkor az összes nagynéni, nagybácsi, unokatestvér, unokahúgi és unokaöcsi összegyűlik. Ez az az időszaka az évnek, amikor mindenki együtt van, így kedvenc emléket választani lehetetlen vállalkozás.

Cheryl a beszélgetés során azt is megemlítette, hogy négyéves kora körül egyszer látni vélte a Mikulást, akinek rendszeresen írt levelet annak idején, ugyanakkor a betlehemesből mindig kimaradt – sosem kapott szerepet egyetlen előadásban sem. És hogy mi a helyzet az ajándékokkal?

Mindig megígérem magamnak, hogy nem fogok beállni azoknak a sorába, akik mindent az utolsó pillanatra halogatnak, mert nem szeretnék olyan lenni, de általában mégis így alakul. Nem tudom, mivel megy el az idő. (...) Sok emberre kell gondolnom, amikor ajándékot vásárolok, így sok időbe is telik, mire mindent beszerzek, aztán csak imádkozok, hogy minden megérkezzen időben. Nem szoktam kockáztatni a karácsonyi leárazásokkor. A híradóban mindig látom, milyen nagy a fejetlenség az áruházakban, ami rendesen megrémít, viszont nem is vagyok az a típusú ember, aki rajongana a Black Friday-hez hasonló lehetőségekért. Számomra ez túl hektikus és kihozza belőlem a klausztrofóbiát.

A kérdésre pedig, hogy idén mit szeretne a fa alatt látni, így válaszolt:

Tudod, egy pár évvel ezelőtt leálltam a kívánságokkal. Korábban izgatottan vártam, hogy vajon mit fogok kapni, de mostanra már nincs szükségem semmire. Imádom ezt a csendes időszakot, amit a családom körében tölthetek. Jó érzés azokkal lenni, akik igazán fontosak. Sokkal jobban szeretek adni, mint kapni. Önzetlenül. Igazából sokkal nagyobb öröm számomra az örömittas arcokat látni, amikor kicsomagolják azt az ajándékot, amire vágytak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek