Starity

A Nightwish-sel való ismertségéről mesélt Floor Jansen

2016. december 05. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Metalobsession kapta mikrofonvégre nemrégiben a holland énekesnőt, aki számos érdekességet osztott meg a nagyvilággal.

hirdetés
A Nightwish-sel való ismertségéről mesélt Floor Jansen
Fotó: Facebook/Floor Jansen

Hamarosan a boltok polcaira kerül a Nightwish legújabb DVD-je – ennek kapcsán kapták mikrofonvégre Floor Jansent, aki számtalan érdekességet árult el. Mint ismeretes, a zenekar 2018-as visszatérése ütősebb lesz, mint valaha, ezzel egyidőben pedig szárnyra kaptak azok a pletykák, miszerint egy esetleges jubileumi bulival készül a csapat, ugyanis az évben ünnepli 20 éves megjelenését második korongjuk, az Oceanborn.

A holland énekesnő nem cáfolta, de nem is erősítette meg a híreszteléséket, csupán annyit mondott, hogy nem szeretné elrontani a meglepetést. Mindezeken túl, Floor bevallotta, hogy kismamaként nehezebben mozog, mindezek ellenére imád a színpadon lenni, mivel elmondása szerint ez nem csak neki, hanem a babának is jót tesz.

Arról is szót ejtett, hogy a legfantasztikusabb dolog, amiben része volt a turné során, az az a fellépés, amikor Richard Dawkins is színpadra lépett velük, mivel elmondása szerint libabőrös lett, amikor hallgatta őt. Mindezek mellett arról is beszélt, hogy már megtekintette a hamarosan érkező DVD-t, amelyre nagyon büszke, ám még mindig vannak kétségei afelől, hogy a rajongóknak vajon mennyire fog tetszeni.

Mintegy különlegességként pedig saját szavaival írta le zenésztársait és azok furcsa szokásait:

Itt van Kai [Hahto, dob]. Ő mindig boldog. Nagyon profi és egy csodálatos piás. Ő a banda piása! Aztán ott van Troy. Ő is mindig boldog! Ő fantasztikus hangulatot teremt. Ő egy nagyszerű beszélgető partner és a legjobb ember a világon. Tuomas [Holopainen, billentyűs, dalszerző, frontember], azt írják, hogy ő nagyon érzékeny. Mindenki büszke a Nightwish-re. De ez még Tuomas babája. Aztán ott van Emppu [Vuorinen, gitár]. Ő a magányos farkas a csapatban. Nagyon vicces. Nagyon jó humora van. Imád játszani, ahogyan azt láthatjuk is. Nem számít hol vagy mikor, ahogyan az sem, hogy hogyan. Ő nem törődik a részletekkel, csak játszani akar, és sört inni. Ha ezek közül válogat, akkor nagyon boldog

– árulta el az énekesnő.

Küztudott, hogy az After Forever egykori frontasszonya legnagyobb hatásként, és egyben példaképként  a Nightwish első énekenőjét, Tarja Turunent nevezi meg, aki ráadásul a legjobb barátnője is. Majd amikor arról kérdezték, hogy mikor szerzett ismertséget az egykoron Tarja vezette formációról, így válaszolt:

Azt hiszem, valamikor 1999-ben. Aztán együtt turnéztunk 2002-ben úgy, hogy, igazából csak akkor ismertem meg őket. Elmentem a belgiumi koncertjükre, de aztán nem igazán találkoztam velük. Soha nem vettem fel velük a kapcsolatot, mivel nekem ott volt az After Forever

– vallotta a ReVamp egykori frontasszonya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek