Starity

Justin Bieber: „Nem randizok senkivel és nem is akarok barátnőt”

2016. december 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves kanadai énekes Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedve vallott arról, hogy jelenleg egyedülálló és szeretné, ha ez így is maradna.

hirdetés

Bár lányok milliói hevernek Justin Bieber lábai előtt, ő köszöni szépen, nem kér a figyelmükből. Ellen DeGeneresnek ugyanis bevallotta, hogy amellett, hogy jelenleg szingli és nem randizik senkivel, esze ágában sincs új kapcsolatot kialakítani – legalábbis egyelőre. A népszerű műsorvezető a műsor során többek között arról is faggatta az énekest, hogy kipróbálta-e már a Tindert, a nemleges válasz hallatán pedig aziránt érdeklődött, Justin nem kíváncsi-e rá, amire szintén elutasító válasz érkezett.

A beszélgetés során az énekes szót ejtett arról is, hogy a turnézásban az a legnehezebb számára – amellett, hogy teljesen egyedül van –, hogy távol kell lennie a szeretteitől, ugyanakkor nyilvánosságra hozta, hogy jövőre arénaturnéra indul az Egyesült Államokban a Purpose című albummal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek