Starity

Először jelent meg hivatalosan is egy párként Ariel Winter és Levi Meaden

2016. december 05. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja még csak pár hete randevúzik szakmabeli kollégájával, de már fel is vállalta, mennyire boldog új szerelme oldalán.

hirdetés

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Ariel Winterre újra rátalált a boldogság, méghozzá Levi Meaden oldalán. A párt nemrég Los Angelesben kapták lencsevégre, amint szerelmesen andalogtak az utcán, így nem volt kérdéses, milyen természetű a köztük lévő kapcsolat.

A színésznő vasárnap új szintre emelte a kapcsolatukat, ugyanis párját is magával vitte egy Beverly Hills-i jótékonysági rendezvényre, ahol az öngyilkosság gondolatával kacérkodó homoszexuális és transznemű fiatalok mentális jólétét támogatták.

A Trevor Project csodálatos az LGBTQ fiataljai számára. Számomra nagyon fontos, hogy itt legyek [és támogassam őket]. Őszintén mondom, hogy remekül érzem magam. Számomra ez az egész soha nem volt furcsa. Mindig úgy álltam a dologhoz, hogy amíg két ember szereti egymást, akkor mindegy, ki micsoda, együtt kell lenniük

– nyilatkozta a rendezvény témája kapcsán Ariel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek