Starity

Jimmy Kimmel vezeti a 2017-es Oscar-gálát

2016. december 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy minden évben, természetesen 2017-ben is megrendezésre kerül a filmszakma legnevesebb díjátadó gálája.

hirdetés

A Variety hozta le elsőként, miszerint a 89. alkalommal megrendezésre kerülő Oscar-gálát nem kisebb személy, mint az amerikai televíziózás egyik legkiválóbb alakja, Jimmy Kimmel vezeti majd. A rangos eseménynek a Hollywoodban található Dolby Theatre ad otthont február 26-án, ám addig is hátravan még a jelöltek bejelentése.

A filmvilág idén is számtalan remekművel gazdagodott, így a szakembereknek nem lesz könnyű dolga, amikor el kell dönteniük, kik érdemlik meg a neves díjakat. Ennek eldöntésére még van idejük, ugyanis a jelöltek névsorát majd csak január 24-én jelentik be, ám az már biztos, hogy Kimmel lesz az est házigazája. Nem csoda, hogy épp őrá esett a választás, hiszen több ízben is vezetett már díjátadót: 2003-ban, 2004-ben, 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban ő volt a házigazdája az American Music Awardsnak, idén pedig őt érte a megtiszteltetés, hogy levezényelje az Emmyt.

Igen, a hír igaz, én vezetem az Oscart. Ez nem egy átverés. Ha mégis az lenne, a @TheAcademy ellen intézett bosszúm rémes lesz és édes

– viccelődött kinevezése kapcsán a műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek