Starity

Blake Livelynak meggyűlt a baja a kilókkal

2016. december 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A gyönyörű színésznő nem tagadja, hogy idegesítőnek találja azokat a kis pluszokat, így már újév előtt belevágott a diétába.

hirdetés

Decemberben a legtöbben csak legyintünk a diéta szó hallatán, mondván, hogy közeledik az ünnep, csak nem maradunk ki a lakomákból és az új évben majd ledolgozzuk a felszaladt kilókat. Blake Lively azonban erről hallani sem akar, és úgy döntött, már most belevág a fogyókúrába, hogy 2017-et a régi formájában várhassa.

A Gossip Girl sztárja várandóssága alatt szedett fel pár pluszkilót, ám mivel nemrég életet adott Ryan Reynoldsszal közös második csemetéjének, megelégelte, hogy nem annyit mutat alatta a mérleg, mint régen. Blake egyébként soha nem csinált titkot abból, hogy az edzések nem a kedvencei, ám úgy érzi, nem árt most összeszedni magát, ha bele akar férni a ruháiba.

hirdetés

Az újévi fogadalom hamarabb kezdetét veszi. Újra bele FOGOK férni a nacijaimba. Köszönet, @getepicured a fincsi kajákért

– írta a lenti kép mellé a szőkeség, majd hozzátette, hogy ezúttal nem egy reklámról van szó, hanem csupán arról, hogy ismét egészségesen szeretne étkezni.

A helyes táplálkozás mellett azonban elengedhetetlen a sport is – jól tudja ezt maga Blake is, de mint említettük, az edzés egyáltalán nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közzé. Ezt bizonyítja az is, hogy a minap elbújni kényszerült kíméletlen edzője, Don Saldino elől.

#FitnessFriday jelenlegi hangulat. @donsaldino okot adott a bujkálásra!...

– írta az Instagramon Blake.

És hogy melyik volt az a gyakorlat, ami ennyire megrémítette a színésznőt? Don megmutatta!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek