Starity

The Weeknd beismerte, hogy a legtöbb dalát kábítószer hatása alatt írta

2016. december 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekes a The Guardiannak vallott arról, hogy tinédzserkorában szokott rá a drogokra.

hirdetés

p>Az etióp származású kanadai énekes magánéletéről nem sokat lehet tudni azon túl, hogy a közelmúltban szakított modell barátnőjével, Bella Hadiddal, akivel egyébként másfél évig élt boldog párkapcsolatban. Az eredetileg Abel Makkonen Tesfaye névre anyakönyvezett énekes élete azonban bőven rejt titkokat és érdekességeket, melyekbe nemrég betekintést engedett. 

Ahogy említettük, The Weeknd a The Guardiannak adott interjút nemrég, a beszélgetés során pedig szóba került hányatott gyerekkora is. Elárulta, hogy 17 éves volt, amikor elhagyta édesanyja házát és egy barátjával, La Mar Taylorral egy egyszobás albérletbe költözött Toronto külvárosi részén. Itt szokott rá a különböző tudatmódosító szerekre, így előszeretettel vett magához ketamint, kokaint, MDMA-t és gombákat, időnként pedig jobb híján köhögés elleni sziruppal bódította el magát.

Nagyon nehéz volt, amikor a zenén kívül nem volt semmim. A drogok jelentették a mentőövet számomra. Az első lemezemen vannak hét perces hosszúságú dalok, melyeket mindegy is, minek a hatása alatt írtam. Ma már nem tudnám elképzelni, hogy ezt csinálom.

Az énekes az interjú során bevallotta, hogy akkoriban nem keresett segítséget a függőségére, mostanra azonban megkomolyodott, amit részben azoknak az embereknek is köszönhet, akik hajlandóak voltak második esélyt adni neki.

Egy 19 éves gondolkodásmódja teljesen más, mint egy 26 évesé. Az ember felnő, jobb kapcsolatokba bonyolódik, többet tapasztal, több és jobb emberrel ismerkedik meg. De amikor életed hajnalán egy ilyen sötét lyukban kuksolsz, nem tudsz más gondolkodásmód szerint írni, mint amiben ott és akkor vagy.

via Entertainment Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek