Starity

Hivatalos: Véget ért Jesy Nelson és Jake Roche kapcsolata

2016. december 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rixton frontemberének édesanyja erősítette meg, hogy Jake felbontotta az eljegyzését.

hirdetés
Hivatalos: Véget ért Jesy Nelson és Jake Roche kapcsolata
Fotó: Sugarscape Illustration

Hetek óta téma a sajtóban, hogy vajon szakított-e Jesy Nelson és Jake Roche. Igaz, hogy a pár nagyon igyekezett a kapcsolat megmentéséért, románcuk mégis a végéhez ért, amit Roche édesanyja, Coleen Nolan erősített meg a sajtónak. Elárulta, hogy a fiatalokon nagy volt a nyomás, folyton azt kérdezgették tőlük, mikor kelnek egybe.

Úgy gondolom, nagy nyomás nehezedik egy kapcsolatban egy olyan párra, akik eljegyzik egymást. Tudom, hogy ez történt Jake-kel és Jesyvel is a lánykérés után. Túl nagy nyomás nehezedett rájuk mindenki, különösképp a sajtó részéről – mindig azt kérdezgették tőlük, mikor házasodnak össze

– magyarázta, majd kimondta azt, amire mindenki kíváncsi volt:

Igen, szakítottak. Barátságban váltak el egymástól és mindketten jól viselik a dolgot... még mindig barátok, de nem könnyű megbirkózni ezzel, főleg ha az ember fiatal.

Jake és Jesy 2014-ben kezdtek randevúzni, eljegyzésükre tavaly júliusban került sor. Szakításuk híre először november elején kelt szárnyra, ám akkor még Jesy tagadta, hogy zátonyra futott volna a kapcsolat.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek