Starity

A Pretty Little Liars írónője újabb izgalmas regényt dobott piacra

2016. december 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars és a The Lying Game után ismét nagy fába vágta a fejszéjét Sara Shepard.

hirdetés
A Pretty Little Liars írónője újabb izgalmas regényt dobott piacra
Fotó: Seventeen Illustration

Egy meggyilkolt lány, szörnyű családi titkok és egy messzire nyúló nyomozás – ezek az elemek már ismerősök lehetnek a Pretty Little Liars rajongói számára, éppen ezért fogják imádni a könyvsorozat írónőjének legújabb alkotását, ami The Amateurs, azaz Amatőrök címmel került a boltok polcaira nemrégiben.

A cselekményről

A történet Helena Kellyről szól, aki öt évvel történetünk kezdete előtt tűnt el a Connecticut állambeli Dexbyben található otthona udvarából. Családja nem kapott választ a történtekre, egyszeűen nem hallottak többé imádott lányuk felől. A 18 éves Seneca Frazier azonban változtatni akar ezen, így összeáll Helena testvérével, Aerinnel és egy csapat baráttal, hogy kinyomozzák, mi is történt főhősnőnkkel.

Mindazonáltal nemcsak Helena története tartogat titkokat, ugyanis Seneca sem mentes tőlük, ami azért is veszélyes, mert ezek napvilágra kerülésükkel megnehezíthetik a nyomozást. Mindeközben a gyilkos csendesen figyel rejtekéből, hogy ha kell, bármi áron garantálja, hogy titkai mélyen eltemetve maradjanak...

Amerikában már megjelent a regény I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek