Starity

Új előzetes érkezett A sötét ötven árnyalatához

2016. december 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak alig két hónapot kell várnunk A szürke ötven árnyalatának a folytatására, A sötét ötven árnyalatára.

hirdetés

Két évvel az első rész bemutatója után, 2017. február 14-én jegyet válthatunk Ana és Christian történetének folytatására. A film E. L. James világszerte ismert regényének adaptációjaként készült el Niall Leonard forgatókönyvíró és James Foley rendező munkájaként, a két főszereplőt pedig ismét Dakota Johnson és Jamie Dornan keltette életre.

Maga a történet ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt, így Christian (Jamie Dornan) megpróbálja visszaszerezni Anát (Dakota Johnson). Helyzetüket bonyolítja Mrs. Robinson (Kim Basinger) felbukkanása, nem is beszélve Grey exének, Leilának (Bella Heathcote) a megjelenéséről...

Az első előzetessel egyébként rekordot döntöttek a készítők, hiszen a bemutatástól számított 24 órán belül többen voltak kíváncsiak rá, mint a korábbi csúcstartó Star Wars: Az ébredő erő betekintőjére, így az alkotók joggal reménykednek abban, hogy az első részhez hasonlóan a második is hatalmas siker lesz a rajongók körében.

Magyarul:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek