Starity

Közös dalt írt Taylor Swift és Zayn Malik A sötét ötven árnyalatához

2016. december 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő Valentin-napon kerül a mozikba A sötét ötven árnyalata című film, melynek betétdalai között Taylor és Zayn közös újdonságát is megtalálhatjuk.

hirdetés

Titkolózásból jeles! Teljesen váratlanul jelentette be Taylor Swift és Zayn Malik, hogy I Don't Wanna Live Forever címmel közös dalt készítettek Az ötven árnyalat-trilógia második részéhez, ami február 14-én kerül majd a mozikba Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.

A két énekest korábban nem sok szál fűzte össze – azt leszámítva, hogy az énekesnő Zayn One Direction-beli kollégájával, Harry Stylesszal randizott –, így derült égből villámcsapásként érte a rajongókat kollaborációjuk híre.

A szerzemény már fel is került az iTunesra, emellett kedvcsináló gyanánt mindkét előadó adott egy kis ízelítőt a közös munka eredményéből a közösségi oldalakon. 

Szentséges úristen! A pasim [Jack Antonoff] egy zseni! Ő írta a Fifty Shades Darker legújabb kislemezdalát Sam Dew és a csajom, @taylorswift közreműködésével (aki még sosem hangzott szexibbnek). És ott van még @zayn aki felrobbantja az egész szívemet. KIB*SZOTT. BÜSZKE. VAGYOK. rád, @jackantonoff

– lelkendezett Lena Dunham az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek