Starity

Megjött az új Pókember-film első betekintője

2016. december 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap a Jimmy Kimmel Live! című műsorban került bemutatásra a film első előzetese.

hirdetés

Tom Hollandot egyszer már láthattuk Peter Parker, azaz a Pókember szerepében a májusban bemutatott Amerika kapitány: Polgárháború című alkotásban és hamarosan megérkezik az általa alakított karakterről szóló önálló film, a Spider-Man: Homecoming is. A filmet július 7-én fogják bemutatni az Egyesült Államokban és végre beletekinthettünk, mit is várjunk az új Pókembertől.

Az előzetes 3:26-tól látható

A produkció Jon Watts rendező, valamint Jonathan Goldstein és John Francis Daley forgatókönyvíróknak köszönhetően kerül a mozikba, a főbb szerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk Holland mellett, mint Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya és Stan Lee – többek között.

Tom egyébként már a harmadik színész, aki 15 éven belül Peter Parkert alakítja: először Tobey Maguire bújt a karakter bőrébe 2002-ben és három nagy sikerű film készült a főszereplésével. Őt Andrew Garfield váltotta 2012-ben – neki már csak két ízben volt szerencséje hősködni.

Tom Holland ezzel szemben többször is bizonyíthat: Pókemberről ezúttal is trilógia készül, de fenti kollégáitól eltérően ő az egész Marvel-moziuniverzumba nagyobb befolyást kap, ugyanis az imént említett Amerika kapitány-filmen túl a Bosszúállókban is szerepet kap, amit jelenleg is forgatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek