Starity

Ez a világ legkapósabb szempillaspirálja jelenleg

2016. december 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sminktrendek változnak ugyan, de egyvalami biztosan nem: továbbra is imádjuk hangsúlyozni a pilláinkat, az azonban nem mindegy, mivel tesszük ezt.

hirdetés

A lányok hiúk – ez eddig sem volt újdonság, hiszen a legtöbben szívesen kísérletezünk a külsőnkkel annak érdekében, hogy szebbnek lássuk és látassuk magunkat. Ez az idők kezdete óta így van, amit persze rendesen ki is használnak a designerek – nemcsak a divat-, hanem a szépségiparban is.

A szempillaspirál régóta hozzátartozik a mindennapi sminkükhöz, ám sokan évekig kísérletezünk, hogy megtaláljuk a tökéletes terméket, ami nemcsak tartós és jó minőségű, de lehetőleg a csomagolása is vonzó.

A Too Faced elkészítette minden idők egyik legjobb spriálját a Better Than Sex fantázianévre hallgató termék képében, mely a jelenlegi legnépszerűbb és legtöbb darabszámban eladott szempillafesték világszerte és ehhez képest nem is olyan drága – 23 dollárért (~ 6700 forint*) a miénk lehet, de ajándéknak sem utolsó, ha esetleg valamelyik szerettünket szeretnénk meglepni vele.

Fotó: Instagram / Too Faced (A képre kattintva megvásárolható.)

*Az ár irányadó, valutaváltónként és az adott árfolyamtól függően változhat.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek