Starity

Kocsis Korinna a csúcson hagyja abba a versenyzést

2016. december 14. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kocsis Korinna, a Miss Supranational negyedik udvarhölgye nem méretteti meg magát többé szépségversenyeken.

hirdetés
Kocsis Korinna a csúcson hagyja abba a versenyzést
Fotó: Facebook / Kocsis Korinna

Kocsis Korinna nemrég érkezett haza Lengyelországból, ugyanis ő képviselte hazánkat az egyik legrangosabb nemzetközi szépségversenyen, a Miss Supranationalen. A lány az eddigi legjobb magyar eredményt érte el, hiszen ő lett a győztes, Srinidhi Shetty negyedik udvarhölgye. Korinna emellett elnyerte a kontinens legszebb lányának járó címet is. 

A gyönyörű modell már számos versenyen megmérettette magát. A közönség 2009-ben ismerhette meg, mikor elnyerte a Miss Earth Hungary címet, és ő képviselhette országunkat a nemzetközi versenyen. 2013-ban jelentkezett A Szépségkirálynő című műsorba, melynek fináléjában elnyerte a Miss Intercontinental Hungary címet, melyet visszautasított, tettének pedig nagy visszhangja lett, és milliós perrel fenyegették meg. 

Korinnáról ezek után nem lehetett sokat hallani, 2016-ban viszont felkérték, hogy képviselje Magyarországot a Miss Supranational versenyen.

A magyarországi licenc tulajdonosai idén egy olyan lányt szerettek volna nevezni, akinek van már tapasztalata egyrészt a versenyekben, másrészt mo­dellként is ki tud állni a színpadra. Így esett rám a választás, és azt hiszem, nem okoztam csalódást

– nyilatkozta a Borsnak a modell, és hozzátette, hogy a versenyzést nem folytatja tovább. A jelenleg Budapesten élő szépségkirálynő kozmetikusnak tanult, azonban most egy saját ruhamárkán dolgozik. 

A versenyzést most a csúcson ha­gyom abba. Szerencsés vagyok. A szépséget édesanyámtól örököltem, s bár modellként majdnem az egész világot bejártam, gondolok arra is, hogy egyszer ezzel fel kell hagynom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek