Starity

Először nyilatkozott egymáshoz fűződő érzéseiről Katy Perry és Orlando Bloom

2016. december 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár korábban szárnyra kapott a szakításukról szóló pletyka, az énekesnő és a színész továbbra is boldog párkapcsolatban él, mi több, közösen jótékonykodnak a UNICEF szárnyai alatt.

hirdetés
Először nyilatkozott egymáshoz fűződő érzéseiről Katy Perry és Orlando Bloom
Fotó: Sugarscape Illustration (via Getty Images)

Az apaság egy újfajta felelősségtudatot ébresztett bennem

– nyilatkozta Orlando Bloom az ET-nek a UNICEF jótékonysági rendezvényén. 

A színész egyébként már tíz éve jótékonykodik a fent említett szervezet szárnyai alatt, ám mióta öt évvel ezelőtt világra jött a fia, Flynn, még inkább fontosnak tartja, hogy segítse a nélkülöző családokat. Szerencsére karitatív tevékenységében is társra talált szerelmében, Katy Perryben, ugyanis az énekesnőnek is szívügye a jótékonykodás.

Katy fantasztikus, én pedig nagyon büszke vagyok a munkájára. Sok mindenkire hatással van és figyelemre méltó ahogyan ezt az ügyet támogatja. Ami pedig még ennél is csodálatosabb, hogy ezt együtt élhetjük át.

Perryt egyébként épp a közelmúltban tüntette ki munkásságáért a UNICEF a New Yorkban megrendezésre került Snowflake Ballon, melynek keretein belül ő is szót ejtett arról, mennyire jó érzés számára Bloomot az oldalán tudni.

Orli már tíz éve a UNICEF nagykövete, én még csak pár éve vagyok az, így sok újat mutatott nekem. Egy kapcsolatban mindenki tanár és mi sokat tanultunk egymástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek