Starity

Ismét egy izgalmas filmmel jelentkezik Adrian Grenier

2016. december 16. 16:04   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brutális akciófilmmel jelentkezik a Törtetők sztárja, mely a jövő év elején kerül az amerikai mozikba.

hirdetés

Pörgős akciófilmmel indítja az új esztendőt Adrian Grenier, melynek előzetese tegnap került fel az egyik legnagyobb videómegosztó oldalára.

Az Arsenal cím alatt futó filmalkotás a Lindel testvérpár történetét dolgozza fel, akik gyermekként csakis egymásra számíthattak, de felnőve külön utakra tévedtek, ugyanis míg JP (Adrian Grenier) sikeres üzletemberré vált, addig bátyja, Mickey (Johnathon Schaech) kisstílű bűnözőként keresi meg a mindennapi betevőjét. Amikor Mickey-t a kegyetlen bandavezér, Eddie King elrabolja, JP régi barátjukhoz, Sal nyomozóhoz fordul segítségért, és mindent kockára tesz annak érdekében, hogy megmentse testvérét.

Az izgalmasnak ígérkező alkotás igazi sztárparádét vonultat fel, ugyanis a nyomozó szerepében John Cusacket köszönthetjük, míg a brutális gengsztert Nicolas Cage kelti életre a vásznon. A film amerikai premierjére 2017. január 6-án kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek