Starity

Hivatalosan is véget ért Khloe Kardashian házassága

2016. december 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárta a bíróság a tévésztár és kosárlabdázó férje hét évig tartó házasságát.

hirdetés

Végérvényesen vége! Hét évnyi civakodás, sértettség és megaláztatás végére került pont tegnap, a Los Angeles-i bíróság ugyanis elválasztotta egymástól Khloe Kardashiant és Lamar Odomot. A pár 2009 szeptemberében, Beverly Hillsben házasodott össze, ám kapcsolatuk ideje alatt többet voltak boldogtalanok, mint boldogok, így nem meglepő, hogy végleg le akarták zárni a zátonyra futott románcot.

Khloe elsőként 2013-ban adta be a válókeresetet férje ellen, később azonban meggondolta magát, Lamart ugyanis egy bordélyházból szállították a kórházba, ahol kiderült, kábítószer-túladagolás okozta rosszullétét. A tévésztár ezt követően éjt nappallá téve őrizte férjét, majd a rehabilitáció alatt is támogatta, és bár próbálták rendezni soraikat, kísérleteik kudarcba fulladtak.

Khloe idén ismét a bírósághoz folyamodott házassága felbontását kérvényezve, ami legnagyobb örömére meg is történt. Közösen kiadott nyilatkozatukban úgy fogalmaztak, hogy barátokként váltak el.

Mindig is barátok voltak és azok is maradnak, de egy ideje már nem találták a közös hangot. A Vegas-i incidens után nagyon közel kerültek egymáshoz és Lamar elmondhatatlanul hálás Khloe-nak mindazért, amit érte tett

– olvasható a közleményben.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek