Starity

Keira Knightley visszatér A Karib-tenger kalózai folytatásában

2016. december 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

2017 májusában válthatunk majd először jegyet A Karib-tenger kalózai ötödik részére.

hirdetés
Keira Knightley visszatér A Karib-tenger kalózai folytatásában
Fotó: Walt Disney Pictures

Keira Knightley két évvel ezelőtt adott hangot abbéli döntésének, miszerint nem tervez több, a franchise-hoz kapcsolódó filmben szerepelni, ám úgy tűnik, hamar meggondolta magát, ugyanis a Metro úgy tudja, mégis részt vett a forgatásokon, hogy ha csak egy rövid beugró erejéig ugyan, de újra életre keltse korábbi karakterét, Elizabeth Swannt.

Nem, nem hiszem, hogy újra szerepet vállalnék A Karib-tenger kalózaiban. Fantasztikus pont volt ez a filmsorozat az életemben, ugyanakkor sok is volt. Nem tudom elképzeni, hogy visszatérjek

– nyilatkozta 2014-ben a színésznő, aki egyes vélekedések szerint a hatodik installációban is feltűnhet majd, bár ez egyelőre még korántsem biztos.

Keirát a múlt hónapban kapták lencsevégre forgatás közben – annak ellenére, hogy a területet lezárták, szigorúan ügyelve arra, hogy a színésznő vendégszereplése titokban maradhasson. Maga a film egyébként 2017. május 25-én kerül a hazai mozikba és a két főszereplőt alakító Johnny Depp és Orlando Bloom mellett olyan sztárok tűnnek még fel benne, mint Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Kevin McNelly és Paul McCartney.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek