Starity

Cristina Scabbia: „A csapat mostani felállása az eddigi legjobb”

2016. december 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lacuna Coil frontasszonya visszaemlékezett a tagváltásokra és összehasonlította akkori helyzetüket a mostani felállással.

hirdetés
Cristina Scabbia: „A csapat mostani felállása az eddigi legjobb”
Fotó: Facebook / Cristina Scabbia Official

Drasztikus volt a váltás a Broken Crown Halo lemez kiadása után, hiszen három alapítótag is kilépett. Amikor bejelentették távozásukat, csak annyit mondtunk: Oké, ez lesz az utolsó buli velük és játszunk tovább

– nyilatkozta az énekesnő a Blabbermouth-nak.

Mint ismeretes, 2014-ben Cristiano "Pizza" Migliore gitáros és Cristiano "CriZ" Mozzati dobos lépett ki a csapatból. CriZ-nek kislánya született, szeretett volna több időt tölteni a családjával. 2016 januárjában aztán Marco "Maus" Biazzi is búcsút intett a bandának.

Ryan Blake Folden lett az új dobosunk, aki eddig csak a háttérben végzett dobtechnikusi munkákat, most azonban teljes egészében ő dobolt a Deliriumon. Új gitárosként pedig Diego Cavallottit köszönthettük a zenekarban, aki fantasztikusan játszik. Az új felállás egész egyszerűen varázslatos! Az ő csatlakozásuknak köszönhető, hogy a fellépéseink jobbak, mint eddig bármikor. Andrea [a csapat férfi énekese – a szerk.] hörgése pedig még izgalmasabbá teszi az új dalokat

– folytatta Cristina, aki szót ejtett a nemrégiben megjelent vicces karácsonyi dalról, a Naughty Christmasről is: kiderült ugyanis, hogy a szerzemény Maki (Marco Coti-Zelati) nevéhez fűződik, az ő fejéből pattant ki a szám ötlete. 

A csapat rendkívül sikeres turnét tudhat maga mögött, ám csak az ünnepek idejére leállnak a koncertezéssel, jövőre pedig folytatják a Delirium népszerűsítését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek