Starity

Camila Cabello hallani sem akart az együttműködésről! Tudatosan építette le a Fifthy Harmonyt

2016. december 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Camila rajongók millióinak okozott csalódást amikor úgy döntött, elhagyja a Fifth Harmonyt.

hirdetés

Tegnap járta be a világsajtót a hír, miszerint Camila Cabello sajtóképviselői útján közölte a Fifth Harmony tagjaival: ennyi volt, kiszáll a formációból. Kilépésének híre hatalmas port kavart világszinten, hiszen láthatóan semmilyen előzménye nem volt a dolognak, ám a csapat nemrégiben közzétett közleménye szerint az énekesnő jó ideje fontolgatta a lépést és éppen ez volt az oka annak, hogy semmilyen nemű együttműködésbe nem ment bele.

Tudjuk, hogy megbántva és összezavarodva érzitek magatokat – mi is. Ahogyan tisztában vagyunk azzal is, hogy válaszokat akartok. És meg is érdeemlitek őket, hiszen ennek a csapatnak ti is ugyanúgy a tagjai vagytok, ahogy mi

– olvasható az együttes a rajongókhoz szóló üzenete az Instagramon, melyben többek között szó esik arról, hogy a lányok próbáltak Camilával beszélni a Fifth Harmony jövőjéről, de ő még az együttes gyűlésein sem jelent meg és úgy általában semmilyen együttműködésre nem volt hajlandó. A közleményből az is kiderül, hogy Camila noovember közepén menedzsere által tudatta a lányokkal, miszerint lelép és december 18-án áll utoljára színpadra velük.

Nagyon megbántva érezzük magunkat. Majdnem öt évet töltöttünk együtt, hullámvölgyek jöttek és mentek... Bár ez nem az a mód, amivel véget kellett volna vetni életünk ezen fejezetének, elő kell állnunk egy tervvel és konstruktív utat kell találnunk a Fifth Harmony számára a folytatással kapcsolatban. Mi őszintén támogatunk mindenkit a döntésében, hogy azt csinálhassa, ami őt boldoggá teszi és annak ellenére is a legjobbakat kívánjuk Camilának, ahogy ő és a mögötte álló csapat kezelte ezt az ügyet.

Az együttes mellesleg 2012-ben, az X-Faktor című tehetségkutató műsorban alakult és két nagy sikerű albumot készített fennállása során. Camila már jó ideje kacérkodott a szólókarrier gondolatával, de eddig látszólag nem gondolta igazán komolyan azt. Csapattársai mindenesetre folytatják pályafutásukat, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy Cabello távozása hogyan érinti jövőjüket, nevet változtatnak-e a történtek miatt vagy keresnek-e a helyére valakit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek